VANTAGE öntisztító rendszer

Több mint 10.000 telepített öntisztító medence világszerte

A VANTAGE a világ egyik legjobb keringető-tisztítórendszere, így nem meglepő, hogy ügyfeleink imádják!


Hatásosan és alaposan tisztít a medence felszínétől egészen az aljáig. Sokkal hatásosabb mint bármilyen medenceporszívó és szinte teljesen láthatatlan.


Nem csúfítja el új, exkluzív kerámia medencéjét. A VANTAGE rendszer fúvókái háromféle színben érhetők el, így könnyedén beolvadnak a medence színvilágába.


A VANTAGE rendszer kizárólag új medencéknél alkalmazható. A medence aljába épített fúvókarendszer már gyártáskor beépítésre kerül, hogy elkerülhető legyen a későbbi szivárgás.


A rendszer beszerelését szakmailag felkészült és magasan képzett szakember gárdánk végzi. Az Ön kényelmét nem bízzuk a véletlenre. Ha a VANTAGE rendszert választja, gondtalanul élvezheti kristálytiszta medencéjét.

Tekintse meg a VANTAGE rendszert működés közben

 

Miért válassza a VANTAGE öntisztító rendszert?

  • Automatikusan összegyűjti a szennyeződéseket, hogy Önnek ne kelljen a takarítással bajlódnia.

  • A keringetés megakadályozza az algák és baktériumok elszaporodását.

  • Segítségével csökkentheti a vegyszerfelhasználás mennyiségét.

  • A medencevíz mozgatásával egyfajta passzív fűtési funkciót is ellát, így kevesebbet kell költenie medencefűtésre.

Hogyan működik pontosan a VANTAGE rendszer?

A VANTAGE rendszer a medencepadlóba épített, alig észrevehető tisztító és keringető szórófejek hálózata, melyek együttesen azon dolgoznak, hogy eltávolítsák a medence alján felgyülemlett falevelet, homokot, vagy egyéb szennyeződéseket.


A medence aljába épített fúvókák bizonyos időszakonként teljesen automatikusan felbukkannak és erőteljes vízsugarak segítségével a gyűjtő-lefolyóba terelnek mindenféle szennyeződést.


A VANTAGE PLUS kiegészítő segítségével nem csak a medence alja, de a lépcsők és ülőpadok is automatikusan tisztán tarthatók!


A VANTAGE öntisztító rendszer minden medencénkhez rendelhető!

Classic

Az CLASSIC karbon kerámia medence ideális választás kisebb kerti és beltéri telepítések esetén. Kis helyigénye ellenére óriási élményt biztosít az egész családnak.

További információ

Baby Pool

A BABY POOL karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik sekély mélységű medencét keresnek, ami játék mellett vízitornára is kiváló.

További információ

XL-Brillant 88

A BRILIANT karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy letisztult, finoman elegáns medencét keresnek.

További információ

Fast Lane

A FAST LANE karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik szeretnének kényelmesen, hosszabb távokat úszni a saját medencéjükben.

További információ

Fun 100

A FUN karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy igényes kialakítású, kifejezetten sokoldalú medencét keresnek.

További információ

Java 114

A JAVA karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik szeretik, a klasszikus, római stílusú, formavilágot.

További információ

Riverina 106

A RIVERINA karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy modern, egyedi formavilágú, elegáns családi medencét keresnek.

További információ

Trainer 110

A TRAINER karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik két sávos úszásra is alkalmas medencét keresnek.

További információ

Yacht Pool

A YACHT POOL karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy teljesen egyedi, luxus medencét szeretnének magukénak tudni.

További információ

Vogue 82

A VOGUE karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy igazán kényelmes, modern formavilágú medencét keresnek.

További információ