Sós-vízkezelő rendszer

A környezetbarát vízkezelési megoldás

Az Ausztráliából származó sós uszodavíz-kezelés egy forradalmian új, környezetbarát megoldás, melynek köszönhetően elhagyható a hagyományos vegyszeres kezelés.


Klóros víz helyett sós víz? Pontosan! Az egész családnak különleges élményt nyújt a kristálytiszta, enyhén sós vízben történő fürdés. Nincs többé szem és bőrirritáció. Sőt selymesebb lesz a medence víze, ami üdítőleg hat a szervezetre és terápiás hatása is van. Nem kell többé klórt, algátlanítót vásárolnia és adagolnia a vízhez, ezzel jelentős költséget megtakarítva!


A számítógép-vezérlésű berendezés 0,4%-os sótartalmú vízzel működik, ami csupán a fele a könny sótartalmának, így az ízlelési határ alatt van. A természetes ÖKO fertőtlenítési technológia további előnye, hogy a tisztítás során a só nem fogy el. Az öntisztító titán cella az elektronikus fertőtlenítéshez folyamatosan újrahasznosítja a rendszerben lévő sót.

Melyek a sós vízkezelés előnyei?

  • Nincs többé vegyszeres víz! Se klór, se algaírtó, csak só.

  • A leghatásosabb vízfertőtlenítő rendszer, alacsony üzemeltetési költséggel!

  • Nincs többé vörös szem és irritált bőr.

  • Kristálytiszta, selymes víz.

  • Nem fog kifakulni a ruhája, haja.

  • Nem utolsósorban pedig a környezetet is óvja.

hidrolife_beepitesi_szerkezeti_abra

HIDROLIFE - Az intelligens sós-vízkezelő és medencevezérlő rendszer

A HIDROLIFE a ma elérhető legmodernebb sós vízkezelő rendszerek közé tartozik, mely automatikusan gondoskodik a kristálytiszta vízről, így a medence karbantartása gyerekjáték lesz!


A sós uszodavíz-kezelés során a HIDROLIFE rendszer a medencevízben feloldódott sóból állít elő klór iont. Ehhez 4-6 kg só / m3 koncentrációt kell elérni. Ez körülbelül hatszor alacsonyabb mint a tenger sótartalma. Az elektrolízises vízkezelés egy zárt rendszer, ami nem fogyasztja a sót!


Az elektrolízis során előállított, ún. megbontott só megsemmisíti a vízben található fertőzést előidéző baktériumokat és szerves anyagokat még azelőtt, hogy visszaalakulna hagyományos konyhasóvá (NaCl). Ez magyarázza, hogy a sókoncentráció a vízben állandó és a só sohasem fogy el a vízből.

Alapfelszereltség

Hidrolife sós medence-vízkezelő rendszerELEKTRONIKUS VEZÉRLŐEGYSÉG

Tűzálló ABS anyag, amely kis méretének köszönhetően jól illeszkedik mindenféle gépészeti térbe. Tartalmaz alap sókijelzőt, amely visszajelzést ad alacsony sótartalom illetve nem megfelelő áramlás esetén.


AMPEROMETRIKUS ELEKTROLÍZIS-KONTROLL

Az elektronikus vezérlőbe épített mikroprocesszor folyamatosan ellenőrzi a klórtermelést az áramerősség változásán keresztül. Ennek köszönhetően a kijelzőn mindig látható a pontos klórtermelés (gramm / órában kifejezve). A rendszer állandó klórtermelést biztosít és akár tengervízzel is üzemeltethető.


Opciónálisan igényelhető egységek

PH-SZABÁLYOZÓ

A víz fertőtlenítéséhez elengedhetetlen a víz pH-jának megfelelő szinten tartása. A pH érték a készülék vezérlőpaneljén folyamatosan látható. A készülék automatikusan méri a víz pH-ját és ennek megfelelően pH csökkentő hatóanyagot juttat a medencevízbe (a pH növelő kivitel opcionális).

Tartozékok: pH-szonda, szondaház, kalibráló puffer oldatok, perisztaltikus adagoló szivattyú.


REDOX SZABÁLYOZÓ

A készülék folyamatosan méri a víz redoxpotenciál szintjét és automatikusan vezérli a titán elektrolízis cellát, a beállított érték függvényében. A redox (ORP) érték a vezérlőpanel kijelzőjén jelenik meg.

Tartozékok: Redox mérőszonda, szondaház, kalibráló puffer oldat.


SZABADKLÓR-MÉRŐ, -SZABÁLYOZÓ

Folyamatosan méri a víz szabadklór tartalmát (klórszint/ppm) és a beállított érték függvényében automatikusan vezérli a titán elektrolízis-cellát.

Tartozékok: Szabadklór mérés a vezérlőegységen, szabadklór-mérő szonda, átlátszó szondatartó armatúra, áramlásmérő.


SÓTARTALOM-MÉRŐ

Folyamatosan méri a víz sótartalmát és lehetőséget biztosít egy automatikus sóadagoló rendszer csatlakoztatására.

Intelligens medencevezérlés

ÉRINTŐKÉPERNYŐ


A rendszerhez opcionálisan igényelhető egy érintőképernyős, vezeték nélküli vezérlőegység, mellyel kényelmesen a lakásból irányíthatja a teljes vízkezelő rendszert (internet nem szükséges az üzemeltetéshez).


TÁVIRÁNYÍTÓS PLUG AND PLAY TÁVVEZÉRLÉS


Minden pH és Redox mérővel rendelkező berendezéshez felszerelhető egy távirányítású plug and play rendszer, melynek köszönhetően bármilyen internet kapcsolattal rendelkező készülékről (okostelefon, tablet, laptop, számítógép, stb) irányíthatja medencevíz-fertőtlenítő berendezését, hőszivattyúját, világítását, valamint a masszázs és élményelemeket egyaránt!

A sós-vízkezelő rendszer minden medencénkhez rendelhető!

Aqua

Az AQUA karbon kerámia medence ideális választás kisebb kerti és beltéri telepítések esetén. Kis helyigénye ellenére óriási élményt biztosít az egész családnak.

További információ

Baby Pool

A BABY POOL karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik sekély mélységű medencét keresnek, ami játék mellett vízitornára is kiváló.

További információ

XL-Brillant 88

A BRILIANT karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy letisztult, finoman elegáns medencét keresnek.

További információ

Fast Lane

A FAST LANE karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik szeretnének kényelmesen, hosszabb távokat úszni a saját medencéjükben.

További információ

Fun 100

A FUN karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy igényes kialakítású, kifejezetten sokoldalú medencét keresnek.

További információ

Java 114

A JAVA karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik szeretik, a klasszikus, római stílusú, formavilágot.

További információ

Riverina 106

A RIVERINA karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy modern, egyedi formavilágú, elegáns családi medencét keresnek.

További információ

Trainer 110

A TRAINER karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik két sávos úszásra is alkalmas medencét keresnek.

További információ

Vogue 82

A VOGUE karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy igazán kényelmes, modern formavilágú medencét keresnek.

További információ

Yacht Pool

A YACHT POOL karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy teljesen egyedi, luxus medencét szeretnének magukénak tudni.

További információ