Rolós medencetakarás

slider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider image

Maximális energiamegtakarítás és tökéletes biztonság

A COMPASS saját gyártmányú rolós takarása maximális energiamegtakarítást és tökéletes biztonságot nyújt medencéjéhez. Az egyedi fejlesztésű, ún. szolár lamellák, a napenergia hasznosításával biztosítják az ideális vízhőmérsékletet, szezontól és időjárási viszonyoktól függően, 4-8 0C-ig. A rolós medencetakarásnak köszönhetően az éjszakai hőveszteség minimálisra csökken.


A szerkezet stabilitását mi sem mutatja jobban, hogy elbírja egy kisebb állat, gyermek vagy akár egy felnőtt ember súlyát egyaránt! A maximális biztonságot egy beépített vezetőperem garantálja, amely terhelés alatt meggátolja, hogy a lamellák a víz alá süllyedjenek.

Melyek a rolós medencetakarás előnyei?

Rolós medencetakarásA COMPASS rolós medencetakarás különlegessége, hogy a takaróház a medencébe integrált elkülönített részen helyezkedik el, amelyben a vezetőkerékkel ellátott süllyesztett szerkezet található. Behúzott állapotában teljesen láthatatlan így amikor nincs a takarásra szüksége, teljes pompájában ragyoghat medencéje!


A gombnyomásra működő szerkezet automatikusan vezeti és tekeri az acéltengelyre a lamellákat, amikor a roló nyílik vagy csukódik. A rendszert a rolóházban elhelyezett, csévélőtengelybe szerelt motor hajtja. Nyitáskor - a medencével megegyező színű elválasztófal mögött - a medencetakaró lamellák teljesen láthatatlanul süllyednek a vízfelszín alá.


A COMPASS rolós medencetakarója kulcsos kapcsolással vezérelhető és megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak.


Melyik medence típusok esetén alkalmazható a rolós takarás?

Trainer 110

Az XL-Trainer 72, 90, 110, 110 FB, XXL-Trainer 133 karbon kerámia medence típusok esetén. A TRAINER ideális választás azok számára akik két sávos úszásra alkalmas medencét keresnek.

További információ

Java 114

Az XL-Java 114 karbon kerámia medence esetén. A JAVA medence ideális választás azok számára akik szeretik, a klasszikus formavilágot.

További információ

Fast Lane

A Fast Lane 114 karbon kerámia medence esetén. A FAST LANE medence ideális választás azok számára akik szeretnének hosszabb távokat úszni a saját medencéjükben.

További információ

Yacht Pool

A YACHT POOL karbon kerámia medence esetén. A YACHT POOL medence ideális választás azok számára akik egy igazán egyedi, luxus medencét szeretnének magukénak tudni.

További információ

Fun 100

A Fun 83 és 100 típusú karbon kerámia medence típusok esetén. A FUN medence ideális választás azok számára akik egy igényes kialakítású, kifejezetten sokoldalú medencét keresnek.

További információ

Baby Pool

A BABY POOLkarbon kerámia medence esetén. A BABY POOL medence ideális választás azok számára akik sekély mélységű medencét keresnek, ami játék mellett vízitornára is kiváló.

További információ