Polikarbonát medencefedés

slider imageslider image

Medencefedés a legjobb minőségben

A COMPASS medencefedés mind színben, mind méretezésében tökéletesen illeszkedik az általunk gyártott legkülönbözőbb medencetípusokhoz. Medencefedéseinknél rendkívül strapabíró anyagokat és szabadalmaztatott technológiai újításokat használunk, hogy valóban időtálló megoldást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.


Melyek a COMPASS medencefedés előnyei?

  • Akár 4 hónappal kitolható a fürdésszezon!

  • Medencefedéseink állandó védelmet nyújtanak a szél ellen.

  • Az üveghatásnak köszönhetően nagyon gazdaságosan fűtik a medence vízét.

  • Speciális görgők, nemesacél csapággyal a tartósság érdekében.

  • Alacsony, csupán 14-15mm-es - sínpályarendszer, hogy minél kevésbé zavarja a fürdőzőket a medencefedés megléte nyitott állapotban.

  • Alumínium vázszerkezet különböző színekben.

  • Cellás, áttetsző polikarbonát héjalás vagy üvegszerű polikarbonát lemez.

  • Oldalajtó a nagy szegmensben, hogy fedett állapotban is használható maradjon medencéje.

Alacsony medencefedés típusok

Az alacsony medencefedés legnagyobb előnye, hogy kiválóan illeszkedik - szinte már belesimulnak -  a legtöbb környezetbe miközben a medence fedett állapotában is alkalmas marad úszásra


Az esztétikus megjelenés mellett a lekerekített alumínium profilok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek egyaránt. Ezen felül pedig hosszú távú élettartamot és kimagasló stabilitást nyújtanak.


Kínálatunkban elérhetők nagyon alacsony medencefedés típusok is, amelyek még kevesebb helyet foglalnak és mégis speciális kialakításuknak köszönhetően fedett állapotban is teljes mértékben úszás kompatibilis marad a medence.




Alacsony medencefedés

Alacsony medencefedés formák

Alacsony medencefedésAlacsony medencefedésAlacsony medencefedésAlacsony medencefedésAlacsony medencefedésAlacsony medencefedés

Középmagas medencefedés típusok

A középmagas medencefedés típusok nagyobb belső teret biztosítanak a medencefedés alatt, ugyanakkor mégis megfelelően illeszkednek, simulnak a környezetükbe.


A lekerekített alumínium profilok ennél a medencefedés típusnál is megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelmények, valamint garantálják a hosszú élettartamot és kimagasló stabilitást.


Minden középmagas medencefedés típus kényelmes, automatikus tájoló rendszerrel van ellátva.


Középmagas medencefedés

Középmagas medencefedés formák

Középmagas medencefedés Középmagas medencefedés

Magas medencefedés típusok

A magas medencefedés egy igazán prémium és rugalmasan kihasználható medencefedési megoldás, melynek segítségével a medence körül pihenő zóna és kényelmes mozgástér is kialakítható.


A magas medencefedés esetén legtöbb esetben a (üvegszerű) polikarbonát lemezzel van héjalva a szerkezet, mely kimagasló erősségű alumínium merevítést tartalmaz, mely garantálja a hosszú élettartamot.


Mindegyik típusnál kényelmesen megközelíthető a medence a teljes méretű tolóajtóknak köszönhetőn.


A medencefedés mozgatása mérettől függően 1 vagy 2 személyt igényel, illetve elektromos mozgató rendszer is beépíthető.



Magas medencefedés

Magas medencefedés formák

Magas medencefedésMagas medencefedésMagas medencefedésMagas medencefedésMagas medencefedésMagas medencefedésMagas medencefedésMagas medencefedés     

Masszázsmedence fedés típusok

Kínálatunkban elérhető egy speciális, masszázsmedence fedés is amit legtöbbször a Calypso karbon kerámia masszázsmedence és egyéb szabadtérre telepített jacuzzi-k mellé ajánlunk.


A felhasznált szerkezeti elemek mindegyik fedés típusnál biztosítják a könnyű szerelhetőséget és csupán minimális karbantartást igényelnek.


Az áttetsző polikarbonát lemezek helyett gyakran bronzszínű lemezeket használunk, melyek csökkentik a napfény hatását és intimebb belső teret biztosítanak a masszázsmedence használóinak. A bronz színű lemezek továbbá megtörik a napsugarakat, így a szem számára kevésbé zavaróvá teszik az erős fényt, valamint segítenek fenntartani egy kellemes belső hőmérsékletet.


Masszázsmedence fedés

Masszázsmedence fedés formák

Masszázsmedence fedésMasszázsmedence fedésMasszázsmedence fedésMasszázsmedence fedésMasszázsmedence fedésMasszázsmedence fedés

Teraszfedés típusok

A teraszfedés az építészet szerves részét képezi, hiszen a fedés oldala maga az épület egyik fala lesz. Ennek köszönhetően könnyen fűthető és előnyös az épület hőszigetelése szempontjából is.


Kedvezőtlen időjárás esetén zárt állapotban is élvezheti teraszát, vagy a fedés alatt elhelyezett medencét. Napsütéses, kellemes időben pedig nyílt teraszát élvezheti tulajdonosa.


A különböző teraszfedések könnyen használhatók a belső tér hatékony és funkcionális kiterjesztésére. A legtöbb típus rugalmasan alakítható a helyszín - az épület és a kert - sajátosságaihoz, hogy tökéletesen kiszolgálják a megrendelő igényeit télen, nyáron, hóban, szélben, napsütésben egyaránt.


Teraszfedés

Teraszfedés formák

TeraszfedésTeraszfedésTeraszfedésTeraszfedés

A COMPASS medencefedés minden medencénkhez rendelhető!

Aqua

Az AQUA karbon kerámia medence ideális választás kisebb kerti és beltéri telepítések esetén. Kis helyigénye ellenére óriási élményt biztosít az egész családnak.

További információ

Baby Pool

A BABY POOL karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik sekély mélységű medencét keresnek, ami játék mellett vízitornára is kiváló.

További információ

XL-Brillant 88

A BRILIANT karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy letisztult, finoman elegáns medencét keresnek.

További információ

Fast Lane

A FAST LANE karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik szeretnének kényelmesen, hosszabb távokat úszni a saját medencéjükben.

További információ

Fun 100

A FUN karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy igényes kialakítású, kifejezetten sokoldalú medencét keresnek.

További információ

Java 114

A JAVA karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik szeretik, a klasszikus, római stílusú, formavilágot.

További információ

Riverina 106

A RIVERINA karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy modern, egyedi formavilágú, elegáns családi medencét keresnek.

További információ

Trainer 110

A TRAINER karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik két sávos úszásra is alkalmas medencét keresnek.

További információ

Vogue 82

A VOGUE karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy igazán kényelmes, modern formavilágú medencét keresnek.

További információ

Yacht Pool

A YACHT POOL karbon kerámia medence ideális választás azok számára akik egy teljesen egyedi, luxus medencét szeretnének magukénak tudni.

További információ