Medence színek

Egyedülállóan ragyogó színek - Csak a COMPASS-nál!

A COMPASS karbon kerámia medencék minden egyes pontja a legmagasabb minőségi sztenderdek mentén készül, így medence színeink is túlmutatnak a megszokott színvilágon és kifejezetten élethűen idézik a különböző tengerek, óceánok varázsát.

NOVA® medence színek

A NOVA sorozat az újfajta csillámoknak és a megújult alap színkveréknek köszönhetően az világ egyik legjobb és legizgalmasabb Gelcoat színcsaládja. Egyedülálló, holografikusan áttetsző felületének köszönhetően gyöngyházszerű ragyogást kölcsönöz a medence minden egyes porcikájának.

Nova® Anthracite

Nova Anthracite

Nova® Blue

Nova Blue

Nova® Navy

Nova Navy

Nova® Gray

Nova Gray

Nova® Pearl

Nova Pearl

Nova® Gray

Nova Stone

Bi-LUMINITE® medence színek

A BI-LUMINITE® technológiával bevont medencék egy helyett dupla színréteggel rendelkeznek. Az egyes rétegekbe apró csillámrészecskék kerülnek bedolgozásra a káprázatos ragyogás érdekében. A szabadalmaztatott BI-LUMINITE® eljárásnak köszönhetően COMPASS medencéje egyedülálló színekben pompázhat!


A egyes színrétegek és csillámok rendkívül alapos kézimunka során kerülnek felhordásra a medence felületére, ezáltal minden medence egyedi és megismételhetetlen. Ilyen szintű törődésben a COMPASS medencéken kívül csak a luxus autók részesülnek a gyártási folyamat során.

Bi-Luminite® Blue Granite

Bi-Luminite Blue Granite

Bi-Luminite® Blue Saphire

Bi-Luminite Blue Saphire

Bi-Luminite® Golden Pebble

Bi-Luminite Golden Pebble

Bi-Luminite® Smokey Quartz

Bi-Luminite Smokey Quartz

CYBER® medence szín

A CYBER® színcsalád igéző kék színeinek nincs párja! A gyönyörű külcsín azonban még nem minden! Minden CYBER® medence borítás extra védelmet nyújt a medence részére különböző vegyszerek, fizikai behatások, magas hőmérséklet és UV sugárzás ellen egyaránt.

Cyber® White

Cyber White

PAPYRUS® medence szín

A Yacht pool közkedvelt és elegáns papyrus white színe most már minden medence típushoz választható!

Papyrus® White

Papyrus White

A medencék egyedileg kézzel készülnek. A szín, forma, méret változhat a kiadványokon szereplőkhöz képest. A szín és műszaki tartalom változtatás jogát fenntartjuk!