Karbon kerámia medence technológia

A COMPASS gyártja az egyetlen, eredeti és szabadalmaztatott kerámia medencét a világon, mely 35 év nemzetközi kutatás-fejlesztés és gyártás tapasztalatát ötvözi egy világszínvonalú medencében, melyből több mint 73.000 példányt értékesítettek a Földön.


2013 óta minden kerámia kompozit medencénk egyedileg kifejlesztett karbonszál erősítést tartalmaz a szerkezet legérzékenyebb pontjainál. Ez az új, szabadalmaztatott technológia növeli a medence szilárdságát, ellenállóképességét és élettartamát egyaránt.

Mit érdemes tudni a karbon kerámia technológiáról?

A karbonszál a ma elérhető legnagyobb szakító- és nyomószilárdsággal rendelkező erősítő anyag. Jóval könnyebb és erősebb mint az acél. Kiváló tapadóképességének köszönhetően könnyedén alkalmazható a kompozit anyagok területén is.


A karbonszál erősítést gyakran alkalmazzák az űrkutatás, hadipar, repülő-, autó és hajógyártás számtalan területén, valamint 2013 óta a COMPASS POOLS medencékben egyaránt.

Előnyök

  • Nő a medence stabilitása és rugalmassága.

  • 20%-al nő a mozgathatóság.

  • Könnyebbé és biztonságosabbá teszi a medence telepítés folyamatát.

karbon-keramia-retegszerk-magyar

Miért vásároljon COMPASS karbon kerámia medencét?

  • Életre szóló garanciát nyújtunk medencéink szerkezetére!

  • Medencegyártási folyamatunk megfelel a legszigorúbb nemzetközi minőségellenőrzési szabványoknak.

  • Medencéink a szabadalmaztatott kerámia magnak és karbonszál erősítésnek köszönhetően betonozás nélkül telepíthetőek.

  • 12 féle medence színből választhat, melyek otthonába hozzák a világ legszebb tengerpartjainak színvilágát.

  • A VANTAGE öntisztító rendszernek köszönhetően örökre megszabadulhat a medencetakarítás fáradalmaitól.


Válassza a minőséget -  Válassza a COMPASS medencéket!

További technológiáink

Stip stop csúszásmentes felületA lépcsőket, pihenőket, medencefenéket és a medenceszélek egyes részeit egy speciális - SLIP STOP - csúszásmentes felület borítja a fürdőzők biztonsága érdekében.

Integrail biztonsági perem + Leállóperem

Egyes COMPASS medencék esetén egyedileg kifejlesztett Integrail biztonsági perem fut körbe a medence szélén, melynek köszönhetően az úszni tanulók és idősebbek egyaránt nagyobb védelmet élvezhetnek medencéinkben.

SBR vékony balsafa bordázat

A medencékbe épített szabadalmaztatott technológián alapuló, SBR balsafa® bordák szinte súlynövekedés nélkül növelik a medence egyenességét és szilárdságát.

Valve hidrosztatikus szelep

A medence legmélyebb pontjára beépített hidrosztatikus szelep megvédi a medencét a talajvíznyomás ellen, így egyetlen COMPASS medence sem fog kiemelkedni a földből a talajvízszint növekedésétől.