COMPASS karbon kerámia medence gyártása és telepítése 10 lépésben

  • COMPASS karbon kerámia medence gyártása és telepítése 10 lépésben

    COMPASS karbon kerámia medence gyártása és telepítése 10 lépésben

    A Compass Ceramic Pools eltökélt célja, hogy a piacon elérhető legmagasabb minőségű medencét készítse, a legújabb technológiák, legkiválóbb alapanyagok és a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamatok segítségével.


    A kiváló anyagok, világvezető technológia és a minőség melletti elkötelezettségnek köszönhető, hogy a piacon egyedülálló, életre szóló gyártói garanciát nyújtunk minden Compass karbon kerámia medencére!


    Az alábbiakban megtudhatja, milyen lépéseken esik át minden Compass karbon kerámia medence, mielőtt beépítésre kerülne az Ön kertjébe.

    Compass karbon kerámia medence gyártásának folyamata

    1. A medence sablont egy speciális anyaggal vonják be, hogy később könnyedén elválasztható legyen a medencetest a formától, a legfelső réteg sérülése nélkül.


    2. Ezután kerül a vinilészter alapú színréteg, ami kiváló ellenállóképességet biztosít, megakadályozza az öntési hibák kialakulását és gyönyörű színeket eredményez a speciális gél-coat bevonatnak köszönhetően.


    3. Következőnek egy üvegszál erősítésű, méretre vágott réteget helyeznek fel óvatos kétkezi munkával, ami tovább javítja a szerkezet tartósságát és erejét.


    4. A Compass karbon kerámia medencék páratlan stabilitását és vízállóságát biztosítja a szabadalmaztatott (PN 1690) technológián alapuló kerámia mag, amely az egyedülálló életre szóló garanciánk alapja!


    5. A kerámia réteg utána következik a karbon erősítés, amelyet a medence legkritikusabb pontjain helyeznek el, a struktúra további erősítése céljából. Ezt pedig egy további poliészter réteg követi.


    6. A speciális Closed Beam perem merevítés is kialakításra kerül, mely rendkívül stabillá teszi a medence peremét, ezzel megkönnyítve a beépítés, daruzás folyamatát.


    7. A külső bevonat hozzáadása és megszilárdulása után az elkészült karbon kerámia medencét leemelik a medence formáról.


    8. Ezután utánfutóra rögzítik és előkészítik szállításra a medencét. 3,5 méteres szélességig oldalára fordítva és enyhén megdöntve szállítjuk a medencét. Az ennél szélesebb típusukat el kell fektetni és külön kísérőautó is szükséges a szállításhoz a széles rakomány miatt.


    Compass karbon kerámia medence telepítésének folyamata

    9. A medence helyének kiásása és a kavicságy kialakítását követően szakembergárdánk irányítása alatt darus emelő segítségével a helyére kerül a medence. Nincs szükség betonaljzatra, ezért rendkívül gyorsan és olcsón telepíthető a medence!


    10. Miután a helyére került a medence, szakembereink beszerelik a megrendelt gépészetet, szivattyúkat, vagy például az öntisztító VANTAGE rendszer és feltöltik a medencét vízzel.


    Medencéinkhez számos kiegészítőt, burkolatot és medencefedést is kínálunk. Ezekről érdeklődjön kollégáinknál, illetve látogasson el weboldalunkon a megfelelő aloldalra.


    Noha a medence telepítés folyamata kevesebb mint 1 hét alatt kényelmesen megoldható, a tereprendezés, gyártás és szállítás is időigényes feladatok, ezért érdemes hónapokkal a fürdőszezon előtt megrendelnie az egyedülálló, életre szóló garanciával rendelkező Compass karbon kerámia medencéjét.


    Több mint 73.000 elégedett ügyfél a Compass életre szóló minőségét választotta! Ön mit választ?

    Comments are closed.